Ο γνωστός Sommelier Andreas Larsson ο οποίος έχει ανακηρυχτεί ο καλύτερος Sommelier του κόσμου για το 2007, οδήγησε τους συμμετέχοντες σε σχετική εκδήλωση σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας του νερού πριν λίγες ημέρες (09/02/2011) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, αποδεικνύοντας ότι το νερό έχει… γεύση. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι το κάθε νερό έχει μοναδική γεύση που την δίνει η πηγή, αυτή η γεύση είναι μοναδική και διαφέρει όπως ακριβώς ένα κρασί. Βασική προϋπόθεση για να διατηρηθεί η γεύση του είναι να είναι συσκευασμένο σε γυάλινη συσκευασία γιατί είναι οι μόνη που διατηρεί τα μοναδικά και λεπτά χαρακτηριστικά της γεύσης κάθε φυσικού, μεταλλικού, νερού. Φωτογραφίες και χρήσιμο υλικό εδώ.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment