Aξιοποιούμε τις φρέσκες πρώτες ύλες κάθε εποχής και τις μεταποιούμε, ώστε να μπορούμε να τις απολαμβάνουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
14 βιβλία, καθένα από τα οποία καταπιάνεται με ένα διαφορετικό και πρωτότυπο θέμα. Μαθαίνουμε να αξιοποιούμε τις φρέσκες πρώτες ύλες κάθε εποχής και τις μεταποιούμε, ώστε να μπορούμε να τις απολαμβάνουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς επίσης, και τις απαραίτητες τεχνικές, τα μυστικά συντήρησης των παρασκευών μας, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από συνταγές, δοκιμασμένες και επιλεγμένες πολύ προσεκτικά.
http://portal.kathimerini.gr/kantomonossou
14 βιβλία, καθένα από τα οποία καταπιάνεται με ένα διαφορετικό και πρωτότυπο θέμα. Μαθαίνουμε να αξιοποιούμε τις φρέσκες πρώτες ύλες κάθε εποχής και τις μεταποιούμε, ώστε να μπορούμε να τις απολαμβάνουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς επίσης, και τις απαραίτητες τεχνικές, τα μυστικά συντήρησης των παρασκευών μας, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από συνταγές, δοκιμασμένες και επιλεγμένες πολύ προσεκτικά.
http://portal.kathimerini.gr/kantomonossou
No comments:
Post a Comment