Friday, 12 October 2012

Φρούτα στο βάζο και στο αναντικατάστατο γυαλί. Μια ωραία έκδοση της Καθημερινής




Το περιοδικό «Γαστρονόμος» και η Βιβλιοθήκη Γεύσης της «Καθημερινής» προχωρά στην έκδοση μιας νέας σειράς βιβλίων μαγειρικής, από τους σεφ και τη συντακτική ομάδα του περιοδικού με θέμα την «οικιακή οικονομία».

Φρούτα στο βάζο , στο μοναδικό και αναντικατάστατο γυαλί - Μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού (Καλοκαίρι): Βερίκοκα, κεράσια και όλα τα καλοκαιρινά φρούτα γίνονται μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, τσάτνι, κομπόστα. Βήμα – βήμα η παρασκευή τους μαζί με όλα τα μυστικά και τις σωστές τεχνικές επεξεργασίας από τους ειδικούς. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_12345678_02/05/2011_366750

No comments:

Post a Comment