Με κύρια χαρακτηριστικά της τη φρεσκάδα και τη δροσιά, η Amstel Radler πίνεται παγωμένη, περιέχει 2% αλκοόλ και έχει φυσικά θολή όψη λόγω της ανάμειξης της μπίρας Amstel με το χυμό λεμονιού. Το προϊόν παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στη φετινή έκθεση HO.RE.CA 2013.
Όπως επισημαίνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, το λάνσάρισμα της Amstel Radler, η οποία παράγεται στην Ελλάδα, δείχνει τη δέσμευση επένδυσης στην καινοτομία της εταιρείας και την έμπρακτη στήριξή της στην ελληνική αγορά.
Όπως επισημαίνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, το λάνσάρισμα της Amstel Radler, η οποία παράγεται στην Ελλάδα, δείχνει τη δέσμευση επένδυσης στην καινοτομία της εταιρείας και την έμπρακτη στήριξή της στην ελληνική αγορά.
Η πιο επιτυχημενη -για μενα- πατεντα της εταιρειας. Ολο και περισσοτεροι την προτιμουν.
ReplyDeleteΑπεριγραπτα νοστιμη και δροσιστικη! ;-)