Τέσσερες δυναμικές προσωπικότητες με ενεργό συμμετοχή στην κοινωνική ζωή και αγάπη για την Τήνο, η Μάγια Τσόκλη, ο Αλέξανδρος Κουρής, η Ελίνα Δάλλα και ο Κωστής Δάλλας δημιούργησαν την 1η μικροζυθοποιεία του νησιού. Καρπός αυτής της προσπάθειας η μπίρα ΝΗΣΟΣ.
«Η επιχειρηματικότητα και η παραγωγή ανταγωνιστικών ελληνικών προϊόντων είναι οι μόνες υγιείς διέξοδοι ανάπτυξης για τη χώρα και τα νησιά μας μέσα από την ανάδειξη του τοπικού στοιχείου», επισημαίνει η κ. Τσόκλη.
«Η αποκατάσταση της τοπικότητας σε όλη την ελληνική επικράτεια δεν είναι απλά προϋπόθεση βιωσιμότητας της ελληνικής οικονομίας, είναι θέμα προσωπικής υπερηφάνειας και κύρους για καθέναν από εμάς τους σύγχρονους Έλληνες», υπερθεματίζει ο κ. Κουρής. Καλή επιτυχία ! Και φυσικά να τη βλέπουμε μόνο σε γυάλινο και επιστρεφόμενο μπουκάλι, αφού ειναι το μόνο που προστατεύει το περιβάλλον ειδικά στα ελληνικά νησιά.
«Η επιχειρηματικότητα και η παραγωγή ανταγωνιστικών ελληνικών προϊόντων είναι οι μόνες υγιείς διέξοδοι ανάπτυξης για τη χώρα και τα νησιά μας μέσα από την ανάδειξη του τοπικού στοιχείου», επισημαίνει η κ. Τσόκλη.
«Η αποκατάσταση της τοπικότητας σε όλη την ελληνική επικράτεια δεν είναι απλά προϋπόθεση βιωσιμότητας της ελληνικής οικονομίας, είναι θέμα προσωπικής υπερηφάνειας και κύρους για καθέναν από εμάς τους σύγχρονους Έλληνες», υπερθεματίζει ο κ. Κουρής. Καλή επιτυχία ! Και φυσικά να τη βλέπουμε μόνο σε γυάλινο και επιστρεφόμενο μπουκάλι, αφού ειναι το μόνο που προστατεύει το περιβάλλον ειδικά στα ελληνικά νησιά.
No comments:
Post a Comment